Moška moda


Pomagali vam bomo izbirati oblačila za vse priložnosti


Trgovina Pri Darji nudi različna oblačila, spodnje perilo, nogavice in modne dodatke zanjo in zanj. Pomagali vam bomo poiskati oblačila za vse priložnosti in sezone, za vse starosti in postave. Omogočamo tudi manjša popravila (krajšanje) oblačil, za nakup katerih se boste odločili.


POVPRAŠEVANJE
pri-darji-domov-8

Blazerji, jakne, puloverji...

Urejen, personaliziran, izdelan videz privlači ljudi. Izbirajte med blazerji, jaknami in plašči Icepeak, Brugi po svoji meri in okusu.

Priporočamo pletenine, puloverje in jope znamk TDS, EnaTri Slapnik, Timout za formalno in neformalno druženje, šport in prosti čas.

Pomerite srajce in majice v svoji barvi, svojem stilu, z vzorcem po svojem okusu (Icepeak, Merot, TDS, Timeout, Merot, Jager moda).

pri-darji-domov-9

Nakupujte za dobro počutje in samozavest

Na voljo so kakovostne hlače za vsako priložnost znamk Brug, Conto bene, Holiday, Scoch, Rex, Max Liu.

Ni vsaka kravata za vsakega moškega ter niso vsake kopalke za vsakega moškega. Izberite svoje, svoj vzorec.

Je izjemno pomembno za posameznikovo počutje in samozavest, izberite modno in udobno spodnje perilo (Galeb-Adriatic, Merot, Get).

V ponudbi trgovine Pri Darji najdete moške nogavice znamk Petra, Mili, Polzela.Prednosti 

AKTUALNO

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več