O nas


Nudimo pestro izbiro oblačil in dodatkov


Pri nas se oblečejo tako mami, oči, otroci kot tudi dedek in babica.


POVPRAŠEVANJE

Pozdravljeni in dobrodošli


Večletne izkušnje! Z vami že več kot 25 let...


Trgovina "Pri Darji" se nahaja na Bloški Polici v Grahovem. Obratuje že 25 let, sprva je v ponudbo vključevala tudi prehrano. Z leti je postaja vse bolj tekstilna in danes je specializirana za ponudbo oblačil, modnih dodatkov in nakita. Pri Darji na zalogi vselej hranimo oblačila za vse starosti, postave in priložnosti, od glave do pet se lahko oblečejo tako mami, oči, otroci kot tudi dedek in babica.

Zastopamo slovenske blagovne znamke, ki so vrsto let poznane po kakovosti materialov in proizvodnje, vendar velikokrat tudi po višji ceni. Zato vedno poskrbimo tudi za alternativo iz uvoza, ki pa ni vedno cenejša, ampak je bolj pri srcu predvsem mlajšim kupcem. Znamke oblačil, ki jih zastopamo: Barbi, Brugi, Conto bene, Fiel, Galeb, Holiday, Icepeak, Julija, Lisca, Merot in Mili.


Pohvalimo se lahko z osebnim stikom z vsako stranko

V poplavi nakupovalnih centrov in vedno hujši konkurenci diskontov, ki jim je s ponudbo nemogoče konkurirati, pa se mi lahko pohvalimo z osebnim stikom z vsako stranko, z dobavo blaga za bolj zahtevne postave, pa tudi z manjšimi šiviljskimi popravki (kot je krajšanje) na oblačilih, ki si jih boste izbrali.

Omogočamo plačilo z naslednjimi plačilnimi sredstvi: gotovina, bančna kartica, Mastercard, Karanta, Visa, Activa, račun za pravne in račun za fizične osebe, darilni bon.

Prednosti 

AKTUALNO

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več